Live groepsevent

EMBRACE

Voor vrouwen die samen met andere vrouwen vanuit rust, inspiratie en vrouwelijke energie willen verbinden met zichzelf, zodat zij waardevolle inzichten krijgen over de waarden en hogere doelen die zij belangrijk vinden in hun leven. Dit is wat het EMBRACE groepsevent jou gaat brengen:

Omarm wie je daadwerkelijk bent en niet wie je denkt te moeten zijn.

Nienke heeft een heel mooi en afwisselend programma opgezet. Heel prettig om te starten met een meditatie om de rust te vinden en bij jezelf te komen. Nienke straalt rust uit en zorgt voor een prettige en open sfeer. Haar programma is weldoordacht, uitdagend en zet je aan tot mooie stappen om als vrouw een ontwikkeling door te maken. Ik vond het erg interessant en waardevol om te ontdekken wat mijn persoonlijke kernwaarden zijn en ga deze zeker voor ogen te houden bij de keuzes voor mijn toekomst. Nienke heel erg bedankt!
Anouk Blanke
HR Manager
Ik heb meegedaan aan het EMBRACE live event. Het gaat zo vanzelf om na de meditatie op gevoel bij je kernwaarden te komen. Nienke heeft echt een mooi programma in elkaar gezet. Heel waardevol om wat dichterbij jezelf te komen en deze fijne en rustige energie te ervaren. En wat een goed idee om helemaal ontspannen op de foto te gaan šŸ™‚ Dankjewel Nienke voor deze mooie ervaring!
Herken je dit?

Ik merkte dat ik uit verbinding was met mijzelf en mijn gevoel

Ik zat vast in mijn hoofd en voelde de onrust in mijn lijf. Ik was afgedreven van mijn waarden en leefde vooral de waarden en verwachtingen van anderen. Ik weet nu dat er in mijn (werk)omgeving voornamelijk een appĆØl werd gedaan op masculiene waarden, zoals actie, resultaatgerichtheid, analyse, ratio en feiten. Dit maakte dat ik uit balans was geraakt met mijn feminiene waarden, zoals rust en reflectie, verbondenheid, gevoel en intuĆÆtie. En juist deze waarden passen zo bij wie ik ben en wil zijn. Misschien herken jij dit ook?

Maak keuzes passend bij jouw innerlijke kompas

Stel je eens voor dat...

Meer in verbinding met jouw feminiene waarden en energie

Het resultaat van het EMBRACE groepsevent is dat je meer in verbinding gaat staan met jouw feminiene waarden en energie. Je gaat je door middel van een meditatie meer verbinden met jouw hart. Vervolgens voel en kies je kernwaarden die bij je passen en formuleer je jouw hartsverlangens op een voor jou op dit moment belangrijk levensgebied. Denk aan werk, gezondheid of persoonlijke groei. Door in deze compacte inspiratieworkshop met andere inspirerende vrouwen te werken aan jouw innerlijke kompas, ga je meer richting, vertrouwen en energie ervaren. Het is een waardevolle stap in jouw eigen mooie reis naar verbinding, zelfliefde en betekenis.Ā  Ā Ā 

EMBRACE is geĆÆnspireerd op de mooie stappen die ik het afgelopen jaar heb gezet in mijn zoektocht naar mijzelf en mijn purpose. Het is daarmee een heel persoonlijk programma geworden, gecreĆ«erd vanuit mijn hart.

Ik organiseer het EMBRACE groepsevent nog Ć©Ć©n keer dit jaar

Ik organiseer het EMBRACE groepsevent dit jaar nog Ć©Ć©n keer in een intieme setting van maximaal 6 mooie vrouwen, op zaterdag 4 november van 14:30 tot 16:30 uur.Ā Ā 

Wil je graag op een laagdrempelige manier aan de slag met jouw innerlijke kompas? En doe je dit graag samen met een kleine groep inspirerende vrouwen? Meld je dan hieronder aan. Je bent meer dan welkom! Liefs, Nienke.Ā 

Dit kun je verwachten:

EMBRACE groepsevent

57,-
(inclusief btw)
  • Tijd en aandacht voor jezelf op een fijne sfeervolle plek.
  • Een inspirerende groep vrouwen (maximaal 6).
  • Een rustgevende en krachtige meditatie om je hart te openen.
  • Het voelen en kiezen van jouw kernwaarden.
  • Het voelen en formuleren van jouw hogere levensdoelen.
  • Inclusief een mooi notitieboekje met een pen, koffie, thee en happy foods.

Het EMBRACE groepsevent vindt plaats op zaterdag 4 november van 14:30 tot 16:30 uur in mijn eigen sfeervolle tuinkantoor in Weerselo (Twente).

Ik ben er bij!

Toon besteloverzicht
€57,00
Product Subtotaal
EMBRACE live groepsevent  × 1 47,11 (excl. btw)
Subtotaal 47,11 (excl. btw)
21% BTW 9,89
Totaal 57,00

Email adres

Gegevens

Betaling

  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in ons privacybeleid.

Samenvatting

Product Subtotaal
EMBRACE live groepsevent  × 1 47,11 (excl. btw)
Subtotaal 47,11 (excl. btw)
21% BTW 9,89
Totaal 57,00

Meer keuzes maken vanuit je hart

Nienke Hofste draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders