EMBRACE groepsevent - Nienke Hofste

DOWNLOAD HIER MIJN GRATIS VISIONSHEET KERNWAARDEN + MEDITATIE

Live groepsevent

EMBRACE

Voor vrouwen die samen met andere vrouwen vanuit rust, inspiratie en feminiene energie willen verbinden met zichzelf, zodat zij waardevolle inzichten krijgen over de waarden en hogere doelen die zij belangrijk vinden in hun leven.

Deze inspiratieworkshop is voor jou als je het verlangen hebt om een volgende betekenisvolle stap te zetten in je werk en/of op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je wilt zingeving ervaren en een positieve impact maken op een mooiere en duurzamere wereld. Van betekenis zijn voor een ander, begint heel dichtbij jezelf. Bij inzicht in jouw waarden en hartsverlangens, jouw innerlijke kompas. Dat is wat het EMBRACE groepsevent jou gaat brengen:

Omarm wie je daadwerkelijk bent en niet wie je denkt te moeten zijn.

Nienke heeft een heel mooi en afwisselend programma opgezet. Heel prettig om te starten met een meditatie om de rust te vinden en bij jezelf te komen. Nienke straalt rust uit en zorgt voor een prettige en open sfeer. Haar programma is weldoordacht, uitdagend en zet je aan tot mooie stappen om als vrouw een ontwikkeling door te maken. Ik vond het erg interessant en waardevol om te ontdekken wat mijn persoonlijke kernwaarden zijn en ga deze zeker voor ogen te houden bij de keuzes voor mijn toekomst. Nienke heel erg bedankt!
Anouk Blanke
HR Manager
Ik heb meegedaan aan het EMBRACE live event. Het gaat zo vanzelf om na de meditatie op gevoel bij je kernwaarden te komen. Nienke heeft echt een mooi programma in elkaar gezet. Heel waardevol om wat dichterbij jezelf te komen en deze fijne en rustige energie te ervaren. En wat een goed idee om helemaal ontspannen op de foto te gaan 🙂 Dankjewel Nienke voor deze mooie ervaring!
Herken je dit?

Ik merkte dat ik uit verbinding was met mijzelf en mijn gevoel

Ik zat vast in mijn hoofd en voelde de onrust in mijn lijf. Ik was afgedreven van mijn waarden en leefde vooral de waarden en verwachtingen van anderen. Ik weet nu dat er in mijn (werk)omgeving voornamelijk een appèl werd gedaan op masculiene waarden, zoals actie, resultaatgerichtheid, analyse, ratio en feiten. Dit maakte dat ik uit balans was geraakt met mijn feminiene waarden, zoals rust en reflectie, verbondenheid, gevoel en intuïtie. En juist deze waarden passen zo bij wie ik ben en wil zijn. Misschien herken jij dit ook?

Maak keuzes passend bij jouw innerlijke kompas

Stel je eens voor dat...

Meer in verbinding met jouw feminiene waarden en energie

Het resultaat van het EMBRACE groepsevent is dat je meer in verbinding gaat staan met jouw feminiene waarden en energie. Je gaat je door middel van een meditatie meer verbinden met jouw hart. Vervolgens voel en kies je kernwaarden die bij je passen en formuleer je jouw hartsverlangens op een voor jou op dit moment belangrijk levensgebied. Denk aan werk, gezondheid of persoonlijke groei. Door in deze compacte inspiratieworkshop met andere inspirerende vrouwen te werken aan jouw innerlijke kompas, ga je meer richting, vertrouwen en energie ervaren. Het is een waardevolle stap in jouw eigen mooie reis naar verbinding, zelfliefde en betekenis.    

EMBRACE is geïnspireerd op de mooie stappen die ik het afgelopen jaar heb gezet in mijn zoektocht naar mijzelf en mijn purpose. Het is daarmee een heel persoonlijk programma geworden, gecreëerd vanuit mijn hart.

Ik organiseer het EMBRACE groepsevent iedere maand

Ik organiseer het EMBRACE groepsevent één keer per maand in een intieme setting van maximaal 6 mooie vrouwen. 

Wil je graag op een laagdrempelige manier aan de slag met jouw innerlijke kompas? En doe je dit graag samen met een kleine groep inspirerende vrouwen? Meld je dan aan voor één van de beschikbare data. Je bent meer dan welkom! Liefs, Nienke. 

Dit kun je verwachten:

EMBRACE groepsevent

67,-
(inclusief btw)
  • Tijd en aandacht voor jezelf op een fijne sfeervolle plek.
  • Een inspirerende groep vrouwen (maximaal 6).
  • Een rustgevende en krachtige meditatie om je hart te openen.
  • Het voelen en kiezen van jouw kernwaarden.
  • Het voelen en formuleren van jouw hogere levensdoelen.
  • Inclusief een mooi (en duurzaam) notitieboekje met een pen, koffie, thee en happy foods.
Het EMBRACE groepsevent vindt plaats in mijn eigen sfeervolle tuinkamer in Weerselo (Twente).

Kies je datum

Stel hier jouw vraag

Contact

Meer keuzes maken vanuit je hart

Nienke Hofste draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders